Vi går framåt

Underbart härligt att opinionssiffrorna börjar gå åt rätt håll. I dag visar dom att C har gått framåt med 0.9 procent och M är uppe i 24 procent. sossarna går bakåt.

Som sagt när S+Mp (+V?)börjar visa vilka de är då genomskådas de och svenska folket är inte dumma. De vet att den nuvarande regeringen för en politik och fattar beslut som innebär att alla måste få en ärlig chans att kunna försörja sig själva. Grunden till allt och till den svenska välfärden. Det går bättre för sverige med Alliansen tillväxten funkar, folk får jobb och lågkonjunkuren har regeringen kunnat hantera kanonbra.

Socialdemokratrna och vänterblocket kan inte ens enas om vem som ska få vara medOly vill, Wetterstrand säger nej de får de inte och Mona Sahlin hon säger att vi ska diskutera detta. Det skulle ha sett ut om Maud vid sin inbjudan till Höfors inte vetat vilka hon skulle bjuda och att de hade kivats sin emellan om vem som skulle få vara med.

Har varit i Luleå idag och diskuterat politk. Härligt väder nar jag tog min morgontur längs med Älven. Vad roligt det är att  få berätta om allt vad vi gjort i regeringen och vilken skillnad det blir med det andra blocket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0