Goda nyheter

Äntligen får man ge goda nyheter till LRF. Pratade just med Sture Johansson , reg ordf i Mälardalen,som pressade hö. Han trodde inte sina öron när han fick veta vad som står i morgondagens ATL.
Blev lite bekymmrad, eller rent ut sagt lite upprörd när inte det är löst med vad som händer de som blir utförsäkrade i jan. Eller rättare sagt det är klart med innehållet men inte med beslutsunderlagaget. Vill inte riskera att stå inför af och fk tre dagar före jul och säga att vi fattade beslutet i går och det ska träda i kraft 1.1 2010. Nu måste våra kära vänner i Regeringskansliet rappa på lite. Ska till östersund i nästa vecka och skulle väldigt gärna vilje komma med mer exakta besked. Det rör ju människor som redan är i utsatt possition.

är annars i kristianstad och inreder Toves lilla kryp in. En rosa dröm kan man lugnt säga. Har varit i IKEAS Mecka idag och köpt fler rosa grejer. En rosa skrivbordsstol t ex och en rosa lampa. Syr kuddar i rosa blommigt som ska ligga på den rosa sängen. Oj, stackars killar som kommer in här de måste tro att de kommit till ett docksskåp.   Men det är inte mina bekymmer. Tove har varit i skolan första dagen idag och träffade några inhemska tjejer som visste var man partade i Kristianstad. Hon kommer att få kul.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0