Fp:s ränder går aldrig ur

I dagens adventskalender på Rikdsdagens helgonät stog det om ATP- omröstningen. Julkalenderns luckor visar historiska händelser från Riksdagens verksamhet, som en förklaring. Det var en röst som avgjorde till Sossarnas fördel och det var en person som avstog. Gissa var den personen tillhörde för parti? Rätt Fp. Säger detta med tanke på vad som händer i Enköping just nu. Där Fp har blivit uteslutna ur Alliansens gemenskap p g a att de inte ställer upp på majoritetsförslag utan ska ha egna förslag. Nu är inte majoriteten i Enköping beroende av Fp så egentligen gör det inget. Men under mina kommunalpolitiska karriär har detta hänt förut och alltså lika dant 1959 vid ATP-omröstningen.
Något att fundera på.





Kommentarer
Postat av: Mårten Fintling

Jepp, helt rätt.



Fp har en konstig intern organisation som är helt oberäknelig. Utifrån egna erfarenheter så blir jag inte förvånad över Fp:s agerande i Enköping.

2009-12-06 @ 12:07:17
URL: http://[email protected]
Postat av: Anders W Jonsson

Glöm inte att det även var folkpartiet som såg till att de svenska varven fick fortsätta såga sönder plåt ytterligare några år.

2009-12-06 @ 17:41:35
URL: http://www.anderswjonsson.se
Postat av: Anonym

Glöm inte att det även var folkpartiet som såg till att de svenska varven fick fortsätta såga sönder plåt ytterligare några år.

2009-12-06 @ 17:42:36
Postat av: Magnus Ahlkvist

Folkpartiet kanske blir mer beräkneliga ifall M+C faktiskt pratar med dem om det budgetförslag som M+C tänker lägga innan de förväntar sig att FP ska rösta ja till det. Det är bara en tanke...

2009-12-09 @ 11:08:18
URL: http://magnusahlkvist.bloggvanstern.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0