Julafton

Nu är det julafton och efter prommen idag fick vi kolla i struman. I min fanns ett nytt nattlinne och en trisslott (utan vinst). Toots fick ett par kalingar svart och vit rutiga och en trisslott utan vinst. Tove sprang runt och letat, fast hon är 20 år är det lika roligt att springa ner i källaren, upp på vervången, vända på prylar och leta, leta, leta och till sist en locktång.

Vi väntar på att tometgröten ska bli klar och att tove ska komma från stan där hon hämtat julklapparna till farmor och mormor. Det blir ostbrickor som dom ska smaska på i mellandagarnas ensamhet då vi är i Sälen.

Lite politik i dag också. Jo har fått mer anmälningar än nåognsin på handläggningar av Fk. Alltså finns det viss sanning i våra synpunkter på att myndigheten måste bli bättre..........Eller tycker fortfarande vänsterkartellen och sossarna att vi är ute och cyklar?

God JUl!

Kommentarer
Postat av: Magnus Ahlkvist

Varför tror du att lögnen är ett bra politiskt redskap?

Ni inom den moderata alliansen vägrade diskutera att människor som fått orimligt långa handläggningstider skulle få skadestånd. Vi påstod att myndigheten måste bli bättre, och att skadestånd till drabbade medborgare skulle vara ett sätt att åstadkomma det.

2009-12-26 @ 23:38:25
URL: http://magnusahlkvist.bloggvanstern.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0