Måndag igen

Efter en helg i Sälen då vi städade och torkade och skurade är det riktigt skönt att vara hemma igen och vid skrivbordet. I dag är det hårdjobb vid datorn. I kväll är det handlingsprogramsgruppen.

Men åter till Sälen. Det fanns ingen snö men det kom några vita fjun som gjorde marken lite pudervit. Kom dit på fredagsnatten kl 1.30. Sov som ett litet spädbarn väldigt länge. Fixade sedan en säng som skulle lagas, besökte Barbro (handelskompaniets ägare), Sälens turitsbyrå och köpte en Staffansstake tänk att jag har en sådan nu efter 10 års önskan, träffade Petra och kollade runt. Sen städade vi och åt till slut en jättegod middag på TB, Högfjällshotellet. Kanongott. Lördagen städade vi färdigt och avslutade med en pizza på Kalas. Man kan ju inte leva i sus och dus varej kväll.

Pratade med Tove flera gånger och hon längtar till sin lgt. Tänk att vi köpt en lgh i Kristianstad. Vi har ett sommarställe kan man säga.

Men när vi åkte hem i går lyssnade vi på radion förstås, efter kl 12.00 Då handlade det om mitt skötebarn, Rehabkedjan. Programledaren sa bl a att Adrina Lender, FK:s Gd, sagt att de flesta skulle komma tillbaka till Fk igen efter Introduktionen på Af. Han ljög, han for med osanningen för Adriana sa att 1/3-del kunde tänkas komma tillbaka. Funderar på att klaga på programledaren. Sedan så intervjuades A-kassans handläggare för Metall, tror ni att han var positiv?
De bästa var Af:s ansvarige som var väldigt positiv och tyckte att det skulle gå bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0