Miljön behöver fler järnvägar

http://www2.unt.se/avd/1,1826,MC=70-AV_ID=977888,00.html?Akommentar=1
En mycket bra artikel om att det behöver bli verklighet av tanken på att återuppväcka järnvägen mellan Uppsala och Enköping, Västerås och västeröver. Landets fjärde största stad behöver det. Hela länet tjänar på det. Ska vi norr om Mälaren någon gång kunna konkurrera med Sthlms området behöver vi bättre kommunikationer. Gods och människor måste knytas samman på andra platser än Sthlm. Hargshamn skulle kunna bli ett ärligt alternativ till Sthlms hamnar, Arlanda skulle kunna bli än lättare att nå, arbetstillfällen i Roslagen skulle kunna bli tillgängliga för att nämna några fördelar. Visst går det att få med sig markägarna bara man som planerare är lyhörd och får goda råd från dom som blir berörda.

På måndag ska vi ut och kampanja om 20-år sedan muren föll. Vill vi ha den uppbygd igen? Allt beror på hur mycket kommunisterna får att säga till om efter nästa val. Vi träffas kl 7.30, på måndag, vid jvs i Uppsala och delar flygblad. Väl mött!!!!!!!!!!

Kommentarer
Postat av: Plutt

Jag tycker du ska ändra färg på dina rubriker och datum, det är fel färg mot denna bakgrund det är jätte svårt att se vad det står. Annars en rätt schysst blogg.

2009-11-04 @ 14:21:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0