Agenda med Maud och Mona

Intressant fenomen att se Maud Olofsson och Mona Sahlin så överens i Agenda på tv i går kväll. Ingen av dem vill samarbeta med Sd. Tur är väl det. För har man en människosyn som innebär att ingen invandrare ska komma till Sverige då tror man inte på demokration och ett samhälle där alla människor har rätt att finnas. Tänk er själva att stifta lagar som bara ska gälla för vissa, andra får överhuvudtaget inte finnas. Friskolor kan de ju inte tycka om då det drivs utifrån oika metoder och inriktningar. Alla som är vegeterianer kan inte gå i svenska skolor för det ska bara serveras svensk mat. Om nu köttbullar är svensk mat kan inte allergiker äta där eller vegeterianer. Det anser Sd. Förmodligen är vegeterianer och musslimer lika i Sd:s värld och dom får inte finnas i Sverige. Phu!!!!!!!. Jag vill inte tänka på det längre bara konstatera att vi måste ta debatten med dem och visa vad de egentligen står för så folk får insikt.

I kväll kommer Tovan lovan hem. Första gången sedan hon började i kristinastad. Nu har hon klarat sin första tenta och det är skönt. Själv ska jag till Uppsala och diskutera handlingsprogrammet. Himmel vilken bra politik vi har och vilka visioner vi måste ges möjlighet att förverkliga. Så det gäller att få många röster i nästa års val.

Kommentarer
Postat av: Elenor

Du vet om att det finns en grupp på Facebook som tydligt säger nej till SD? När jag gick med för ett par dagar sedan var det knappt 30 000 medlemmar, idag passerade gruppen 100 000!



Det är viktigt att inte tiga utan tydligt säga ifrån "nej, jag tycker inte det här är okej!"

2009-10-26 @ 17:49:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0