Hud Mia

Var på ett riktigt bra Rotarymöte i morse. Det var Hud Mia som har salong i Enköping sedan 31 år. Hennes tanke var att etablera sig i Västindien, för det var där hon kommit i kontakt med skönhetssalonger första gången, men vad är skillnaden mot Enköping. Förmodligen ingen eller bättre. Tack säger vi att hon finns i Enköping.

Nu ska jag träffa två herrar från posten som jobbar med postboxar i portarna och inte på dörrarna. Det finns ju ingen tydlig lagsstiftning om det, så då ska vi träffa den politiska tjänstemannen på Infrastrukturdepartementet, Henrik Hansson, för att bringa reda i vad som gäller och vad som kommer att gälla.

Se´n bär det av till Kristinastad och Tove. Ska bli kul. Kanske blir det en tur till Malmö. Och innan jag åker hem på måndag ska jab besöka ett bemanningsföretag som bl a tillhandahåller seniorer, d v s de över 65 år. Man måste ju börja med jobbet för att fixa en bättre äldrepolitik inför nästa mandatperiod. Det är ju min uppgift nu. Och det ska bli bra, lita på det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0