En välfylld dag

Först var det rotarymöte med släktforkning på programmet. Inte så himla lätt att gräva i sina förfäders liv och leverne. Något efter pensioneringen kanske. Direkt till Uppsala och Länsstyrelsens insynsråd. Vi fick information om bl a sluförvaret  som kommer att påverka hela vårt län och inte bara Östhammars kommun. Kan inte förstå att inte alla vill vara med och satsa på att få Linnés liv och leverne till världsarvslistan. Det om något är ju unikt för de blommar och blader finns ju fortfarande kvar som han gav namn och soterade i rätt familjer. Här borde verkligen alla stiftelser och fonder och kommuner i länet och institutioner och myndigheter gör allt för att sätta Linné och Sverige på kartan. Hoppas vekligen att Länsstyrelsen lyckas med detta.

Käkade lunch med Anneli Kjellberg och hon är alltid förståndig. Vi pratade om Lasarettet i Enköping och dess framtiden. Låt nattakuten vara kvar säger jag!

Anders Björck avtackades sedan och han hade verkligen gjort sig förtjänt av all uppvaktning. Han har varit en bra landshövding.

Klippte trasor med Gunilla Karlsson till morgondagens torgaktivitet.  Hoppas det kommer mycket folk som visar sin solidariet med att nattakuten på Lasarettet ska vara kvar. Man ska genom att hänga upp grön remsor visa sin hängivenhet till stadens trygghet,nattöppet på akuten.

Har varit själv hemma i kväll. Underbart! Tittat på TV, slumrat och haft det himla skönt. God Natt!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0