Mer till företagen och Lasarettet vilken uppslutning

I dag presenteras äntligen delar av paketet med förslag till hur företagen ska få minskade utgifter och en tryggare soicalförsäkring. Den utredning som jag deltog i har föreslagit flera åtgärder för att våga starta företag, underlätta driften och att våga expandera, även om man är kvinna och snart ska få barn. Allt detta ska nu genomföras från 1 jan 2010 och småföretagen tjänar på detta. Betydligt mer än det som gälle under den förra regeringen Socialaegenavgifterna minskar, sjukpenningengrundande inkomst  gälla i 2 år efter startandet av företag och ett tak på ersättningen till sjukskrivna och valet att själva välja karenstid utökas. Nu kan man snacka att företagen har fått något att glädjas över

Det var massor av folk på stan som skrev på att att behålla nattakuten. De tog gröna band och knöt på stolpar och träd. Stan var snyckt smyckad med görna band. Jättebra! Jag föredrar ett eget kostnadsställa/intraprenad för Lasarettet. Det tjänar vi på för då för vi lokalt bestämma själva.

Hattlunchen har varit mycket trevlig. Hela Klara hall var full av damer och tre herrar, som bar hatt. God mat och trevlig underhållinga och jätteroligt runt bordet tillsammans med PRO-damer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0