Utskottet gav S.V, Mp svar på tal

I dag var statsekreterarna från Soc.förs dep och Arbetsdep på utskottet. Oppositionen hade begärt att få ett extra sammanträde för att få veta vad som ska hände med dem som inte längre får ersättnining från FK efter den 31/12 2009. Alltså dom som varit långtidssjuskrivna i upp till 10 år eller har haft tidsbegränsade förtidspensioner och ingen brytt sig. Alltså det som S,MP och V totalt misslyckats med. Hur kan man bar dumpa människor till att bli totalt utan stöd och hjälp ingen rehab utan var sjuk så får du ersättning. Bli för guds skull inte arbetsför för då mister du din ersättning. Ändå säger de att vi vet att människor vill bli friska och jobba och så har de inte gjort något.

Nu finns ett lagförslag där dessa människro som kan och vill jobba får hjälp, personligt stöd och arbetsrehabilitering att återgå till jobb. Bästa sättet att komma tillbaka till jobb är är sakta men säkert börja. Vilken förskräckelse för oppositionen när vi nu äntligen gör något och visar människor att alla har ett värde.Kul att se deras snopna miner och konstruerade frågor.

Tove tyckte att pappan skulle köpa den nya SAAB:en för den "är sjuksnygg" som hon skrev. Hoppas verkligen att SAAB får leva vidare för hon har rätt SAAB är och har haft fina bilar. Kul att hon tycker som vi. Snacka om att påverka sina barn.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0