Maud är på topp

Maud Olofsson är på topp. Jag bara varna, centern är på G och kan idag gå hur långt som hellst. Gic upp +2 i demo. Även om tidningarna försöker räkna ner centern så går det inte. Har man en politik, en tro på framtiden som bygger på det vi redan börjat på ja, då förstår väljarna vilka man ska rösta på. Självklart ska man rösta på det parti som ser människan oavsett var den lever, var den har för förutsättningar. Allt börjar där människan är och så gör man det bästa av det. Det är rättvisa. Centern står för det. Enkelt.

Maud gjorde ett strålande framträdande i dag. Hon pratade med hjärtat för hon tror på vår politik. Inga floskler där inte.

Jag har besök Af i Mölnlycke idag. Dom har ett mycket bra introduktionsprogram för dem som blir omförsäkrade och det hjälper alla oroliga människor. Tänk att Af kan ge en person som varit sjukriven i 5 år tron på sig själv och att det finns en plats på arbetsmarknaden för alla. Underbart!

Nu är det party i göteborg och på centerns kommundagarar. Gissa om det blir dans? vi är bara 500 pers så jazzmackerna lär glöda.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0