PBL-dag och UF-dag

Ja, i går var det plan och bygglagen för hela slanten. Mycket intressant besök hos Kilen-krysset i Strängnäs. De visade en äldrelägenhet, en student lgh och ett hotellrum. Prisvärt och mycket genomtänkt. Borde bli en mycket stor efterfrågan för detta äldreboende speciellt för särskilt boende och parboendemöjligheter och självklart för att snabbt kunna få studentboende. I våra universitetsorter där boendet för studenter har stora brister.

Enköpingskommuns stadsbyggnadskontor och teknikförvaltning fick information om den nya PBL som just nu är hos lagrådet. Uppskattad information för personalen och byggnadsnämndens ordf Roger Andersson, C. Dessutom fick man veta vad som redan gjort på området och vissa saker var faktiskt nyheter trots att det redan är genomfört.

Avslutade dagen med ett kvällsmöte med center och centerkvinnor om PBL och givetvis också om allmän centerpolitik och hur vi förhåller oss till oppositionens påståenden.

Tog det säkra före det osäkra och åkte till Sthlm i går kväll. Ville inte risker att missa mitt deltagande vid Älvsjömässan och om UF -företagande idag. Ska bli jättekul. http://www.ungforetagsamhet.se/templates/Page.aspx?id=218

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0