Moronsoffan

Såg på moronsoffan och Fredrik Reinfeldt. Han berättade bl a om att sjukskrivningarna gått ner. Halverats från 200 till 100 tusen personer. Detta i en lågkonjunktur. Dessutom har de långtidssjuskrvina minskat med 50.000. Varför visas aldrig någon av dessa i media. Några som är betydligt fler än de som drabbats negativt. Men vi behöver göra mer. Målet är att ingen ska hamna i kläm och att de som verkligen är sjjka och arbetsoförmågna ska få hjälp, behandling och rätt till ersättning.

Våra arbetsplatser behöver bli bättre och det inkluderar också skolan. fick ett mycket bra exempel på en metod som kan nyttjag läs mer på www.fms.se.

Det som händer i Hahiti är förskräckligt eller vad ska man säga. Fruktansvärt. Här sitter vi och har det bra och klagar på att det är 20 grader kallt, när vi kan vara inne och elda och ta på oss lite tröjor, äta varm mat och mysa med lite ljus. Nej, det känns som jag skulle vilja göra något, något för att hjälpa dessa människor. skänka pengar ja, men vad kan man göra mer?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0