Miljödebatt

I går hade jag miljödebatt med Helena Leander, MP och riksdagsledamot. I UNT stog det idag var ska man vara om inte på EKO kafféet i Uppsala och ändå kom det bara 4 pers. De fick i alla fall klart besked stog det.
http://www.unt.se/uppsala/tomt-pa-miljoduell-976741.aspx

Vi hade distriktsstyrelse också och den viktigaste punkten var att vi skulle vilja byta lokaler. flytta ner en trappa för att få lite bättre utrymme och få mer handikapp anpassat. Hoppas att det går som distriktsstyrelsen vill. Allt annat är planerat inför valet och nu gäller det att köra. Inget parti kan bli bättre än Centern på miljöfrågor och för företagsamhet när det gäller småföretag. Fattar inte vad Anna-Stina Nordmark på Företagarna menar när hon hela tiden hittar fel och är negativ till det som Centern föreslår och genomför. Tänk om Anna-Stina kunde hitta något positivt att säga för en gångs skull. Men alla andra kommenterar att de enda som gör något för småföretagarna och verkligen fått kämpa för det i Alliansregeringen är Centern.

Men vi har bara börjat vad gäller miljön och företagarna mer kommer nästa mandatperiod.

Tovanlovan gillar att vara hemma allt är som vanligt. Kompisar, tel från pappa om vad de ska äta till middag, mamma på möte och morgonprommen kl 6.00. Jag kan inte tro att det är sant.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0