Storfjällsgraven i går

img_6512 (MMS)

I dag bar det av på fjället men det finns inte mycket snö, ingen alls kan man säga. Men om man går en liten bit, åker en bit och tar en tur över stock och sten så funkar det. Solen skiner och det är huvudsaken. Blev himla upprörd i morse när jag hörde att Fk fortsätter planerna på nedläggning av servicekontoren. Med andra ord bryr sig inte myndigheten ett dugg om vad riksdagen fattar för beslut. De har de ju inte gjort förut heller. Den så omdiskuterade sjukförsäkringsreformen har allmänheten skyllt på oss riksdagsledamöter för. De beslut som fattats och som drabbats människor så himla dåligt är vårt fel. Nu inser nog fler och fler att lagstiftningen inte är fel det är FK;s tolkning av regelverket till det negativaste negativa som inneburit att människor kommit i kläm. Det anser jag är skandal. Försäkringskassan gör sig själv en otjänst. Den myndigheten behövs inte. Lägg ner. Servicekontoren, möjligheten att träffa en livs levande människa och fråga om blanketter, hur man ska bära sig åt i olika fk ärenden, måste finnas kvar. Personalen som jobbar med dessa ärenden oroas i onödan. Skattemyndigheten, Pensionsmyndigheten drabbas av FK:s nedläggningar, men inte bryr sig Fk om det. Det viktigaste för Fk är just att återigen bygga upp allmänhetens förtroende för FK;s hantering av ärenden. Men nej man bara förvärrar. Slå ihop Af och Fk,alltså lägg ner FK!


Kommentarer
Postat av: Olof

Inser Du inte att det politiska systemet har sina tydliga brister ? Utskottsinitiativ ger väl inga nya pengar till FK ? Vad skall dom spara på i stället ? Att lägga ner FK - är det Alliansens linje eller Ditt eget hugskott ?

2011-04-22 @ 11:11:10
Postat av: Olof

Varför gör regeringen en översyn av sjukförsäkringen om lagstiftningen inte är fel ? Man blir mer o mer förvånad över Dina utspel !

2011-04-22 @ 11:54:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0