fortsättning på debatterna .....

Berättade om veckan vilket inte kom med....
I måndags en diskussion och möte om socialförsäkringen. Kvällen i Uppsala där Annie var för att berätta om sig själv och vad hon vill som partiledarkandidat. Mycket bra!
Tisdag och onsdag uppstart med riksdagsgruppen. Allvar och trevligheter blandat då vi övernattade i Övergran hos Leif Zetterberg. Bra ställe!
Onsdagskväll diskuterade jag tillsammans med Enköpingskretsen vilken vi vill föroda som partiledare. Intressant diskussion som inte bra handlade om 3 bra kandidater utan också om politiken. Ja, det blev Annie.
Torsdag debatt i Kungsträdgården. Första gången jag stog på stora scenen där och diskuterade. Det handlade om våldutsatta barn. ATSUB heter organsiationen som anordnade dagen som de kallar trasdockan. Vi kan göra en hel del för dessa baran och det är framför allt 3 punkter vi i centern driver. Kunskapen hos alla som kommer i kontakt med barnen är viktigt. Vad göra, hur hantera och inte rygga tillbaka utan våga se. Det andra är rättssäkerhet. Alla barn måste våga säga hur det är och att man ska lyssna på barnen och inte på föräldrarna. Sist men inte minst måste Barnskyddsutredningens förslag bli verklighet vilket vi i Centern driver i budgetförhandlingarna inför 2012.
I kväll ska jag till Fagerudd och en kväll med Relation. Vi politiker behöver relationer......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0