Besöker Af och ALI

I dag har jag besökt Arbetsförmedlingen i Enköping tillsammans med en person som är inne i Arbetslivsintroduktionen. Intressant! Handläggaren vara mycket bra. Gör alla på det sättet finns inget att klaga på.

Beträffande kommentarerna om vad Fk ska "dra in på" är inte det min uppgift. Men om Fk gör omorganisationer som ska leda till förändringar som innebär effektivisering och mindre kostnader borde det ju visa sig. Omorgansiationen började för 5 år sedan och skulle för länge sedan "varit i hamn". Varför kan inte Fk komma med en hållbar budget? Varför dra ner på det man vet drabbar den försäkrade eller kunden? Jag ska inte komma med förslagen det är Gd tillsatt att göra. Det måste ju finnas flera förslag och inte bara att stänga Servicekontoren man har med Skatteverket. De man har med andra myndigheter ska tydlligen fortsätta.....

Nu bär det att till Uppsala och framtidsdiskussioner om tillväxten. Hur ska vi få tillväxt i hela Sverige och i hela Uppsala län? Anna-Lena Holmström från Svenskt näringsliv inleder. Ska bli intressant!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0