Jungfrutalet

Annie Lööf, partiordförande för Centern, har nu hållit sitt jungfrutal. Hon är bra! Kan själv! - solidarisk grundtrygghet! - hållbar långsiktighet! det var hennes budskap. Hon var tydlig, hon visade pondus och hon var ödmjuk, känslig och helt fantastisk. Centern ska vara möjligheternas parti som ser framtiden an. Vi ska företräda människor inte myndigheter. Miljön ska vara i fokus.

För mig är allt detta ljuv musik. Solidarisk grundtrygghet betyder att mina hjärtefrågor är accepterade. Vi behöver en grundtrygghet där människan ska känna sig trygg oavsätt vad som händer i livet. Det är inte Försäkringskassan vi ska värna om utan människor socialförsäkringstrygghet. Precis så har jag jobbat och kommer nu att fortsätta jobba med. Gäller också pensionärerna. Garantipensionärerna kan känna sig lugna den ska höjas!

Barnen ska sättas i fokusi familjepolitiken och det är just nu A o O.


Kommentarer
Postat av: Eva

"Det är inte Försäkringskassan vi ska värna om utan människor socialförsäkringstrygghet. Precis så har jag jobbat"
F´låt Solveig.... detta är rätt frustrerande att läsa!
Ditt svar - "lämna det bakom dig" trots ren misshandel i FKs utredning i åratal.

Du sitter i INSP:s insynsråd och svarar på det sättet, trots info om klara rättsövergrepp!

2013-01-06 @ 15:12:30
Postat av: Eva

OK,..såg att du skrev detta redan 2011.
Men, ...undrar om Du ändrat din inställning med tiden?
Såg att du förordar kunskap om nationalekonomi vid bedömning av trygghetsförsäkringen...
Neej! I första hand måste rättssäkerheten värnas! Det verkar alla ha missat? Det spelar INGEN roll vad man gör politiskt OM INTE rättssäkerhet finns!!!
Allt blir bara ILLUSIONER när ingen håller avtal och respekterar lag o rätt! Respekten för LAG och RÄTT är förutsättningen för att pengarna ska räcka till! Idag försvinner pengarna i div strömmar - rena bluffet och båget!
Allt ska överklagas och man hamnar i kön till domstol som "tar till ett undantag" och avslår...för att ärendet ska hamna i de stora papperskorgarna hos nästa instans - man ges inget prövningstillstånd - dessutom utan motivering. Ens liv stjäls! Tiden går och man blir äldre...inget som ger den försäkrade bättre möjlighet till att återgå till arbetslivet. GRYMT! ....Lämna det bakom dig, sa du.... när resten av ens liv ...
Grunden för ett civiliserat samhälle är att lag och rätt respekteras!!! Har alla missat det?
Spelregler måste finnas i all samvaro! Det våld som nu tilltar beror på att rättvisan tas i egna händer när våra förväntade rättsregler inte funkar!!!

2013-01-06 @ 15:39:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0