Vilken häftig dag

Har i dag varit med om
Något mycket ovanligt o jätte intressant. Leif Zetterberg en ovanligt bra o genuin centerpartist boende i Övergran har inbjudit till ett seminarium syftande till att göra bra val och att göra ännu bättre efter valet. De som var med var inga lättviktare utan personer med erfarenhet och kunskap. Maud Olofsson, Anders Källström, Bo Dockered, flera statssekreterare, ett statsråd, företrädare för media, styrelseproffs m fl. Vad vill de se av centerpartiet, vad vill samhället se och vart är vi på
Väg? Hur ska Centern bli intressantare, varför vet inte folk vad vi faktiskt gjort.? Maud Olofsson sa att Lov, Rut, avregleringen av apoteksmonopolet, försäljning av medicin i affärer  har varit väldigt bra. Tillgänglighet, fler kvinnliga arbetsgivare o bättre för landsbygden det har centern drivit bl a. 
Ta debatten mot SD och ifrågasätt deras tvivelaktiga påståenden. Inget av de de säger är sant. Vi klarar oss inte utan invandring. 25% av alla läkare är invandrare, vem kör tunnelbanan och vem städar centralen o vem jobbar i kiosken på kvällar o nätter? 
Vill vi ha landsbygden till konsumtion eller produktion? Jag vill konsumera dvs plocka bär o svamp och promenera. Men jag vill köpa kött, ägg och mjöl som har producerats. Viktigt att se att det är två saker som ändå hänger ihop. 


Himla roligt att träffa Maud Olofsson, Åsa Torstensson o Kent Johansson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0