Centern och framtiden

Säga vad man vill men nog händer det saker i Centerrörelsen. Har i två dagar varit på distriktsordförande konferens och där har jag fått mycket positivt till livs. Centern är partiet "där vi bryr oss om varandra" som Mikgael Arthursson sa. Gör man det kan man också vara lyhörd för vad andra vill ha och behöver- Vi ska få kommunikatörer som ska bistå distrikten i att bli mer utåtriktade, tydliggöra vår poltik och att vi kan och ska framföra det så att folk förstår.
"Var med och förnya Sverige" är temat för vårkampanjen den 2-15 maj. Vi ska lyfta Centerpartiet 
Projekten som ska vara klara senast 2013 är:
1. Kretsarnaa roll i förhållande till distrikteten
2. Engagemanget i C
3. Medlemsvärvning
4. Vilka ska leverera och medverka till att få fram material.

Fick mycket beröm för att socialförsäkringsfrågorna äntligen har hamnat i fokus och visar att centern bryr sig om människan och inte systemet. Tryggheten ska finnas och människor ska inte hamna i kläm mellan myndigheter och otydliga regelverk. Vi vill människro väl. Det är Centerpartiet det varma partiet. Gärna mindre av jobbskatteavdrag och mer social omsorg om de svaga. Jag är Centerpartist för jag vill att alla människor ska få det bättre.

Var idag på Länsbygderådets årsmöte. vi var i Gröna Kunskapshuset i Tärnsjö närmare bestämt i Östa. Åk dit. Hur vackert kan det bli i vårt län?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0