Herr och fru Lööf I dag är jag inte på Jam...

img_9737 (MMS)

Herr och fru Lööf I dag är jag inte på Jamboree utan på bröllop. Annie Johansson heter nu Lööf när hon gift sig med Kalle. Hela Forsheda kyrka var fullsatt. Det var  himla vacker och dom kommer att bli lyckliga. Varje stund sökte de varandra med blicken och med händerna. Kalla är det stöd Annie behöver framöver .... Vi som var där från RD-gruppen med present var Per-Ingvar och Karin.


Workshop på Jamboree Här har vi börjat vår...

img_8386 (MMS)

Workshop på Jamboree Här har vi börjat vårt pass vår Workshop. Scouterna ska få välja ska man rösta vid 16, 18 eller 21 år. Allmäntösträtt är inte ok för alla......


Jamboree 2011 invigs

img_2112 (MMS)

Jamboree 2011 invigs


Vid besöket hos Karin Nilsson och fam drog...

img_5672 (MMS)

Vid besöket hos Karin Nilsson och fam drog vi en repa till Nelsons försöks trädgård. Värt ett besök straxt utanför Tingsryd. Bilen som jag fick köra är en Teslan. Helt eldriven Häftig kärra.  Saaben är givetvis bättre för mig Checkade in på scouternas Jamboree. Så nu får jag gå på invigningngen i kväll och ha workshops i morgon. Visst får jag göra bra och roliga saker.


Världsscoutlägret väntar I morgon åker jag...

img_2042 (MMS)

Världsscoutlägret väntar I morgon åker jag till Kristianstad för att medverka vid världsscotlägret. Som medlem i RD:s scoutnätverk kommer vi att anordna workshops för ungdomarna. Det känns ännu mer angeläget nu med tanke på det som hänt i Norge. Vi ska ordna en aktivitet som har temat demokrati!


Arne och Inger avnjuter en trevlig kväll. ...

img_5188 (MMS)

Arne och Inger avnjuter en trevlig kväll. Tillsammans med Toots och mig. Mitt i detta händer det ofattbara i Norge. Det går inte att fatta varför världen är så orättvis. Ungdomar i början av sina liv mördas av en sjuk vettviling. Ingen kan vara frisk som beter sig som denna man. Vad kan man göra? Beklaga sorgen, tycka det är förskräckligt, kräva ett hårt straff för mördaren? Allt verkar så enkelt för det man vill är att ge barnen och ungdomarna livet åter.  Bli rädd och ändra mitt liv och leverne tänker jag aldrig göra. Jag tänker inte bli misstänksam. Nej de onda ska aldrig få övertaget.


Drömvinsten En jätteroligt sommarteater i ...

img_2547 (MMS)

Drömvinsten En jätteroligt sommarteater i Enköping . Om ni vill få er ett gott skratt och en trevlig kväll kan ni inte missa denna föreställning. Roland Teliapappan Nordqvist har skrivit. Skådisarna är kända från teatrar, teve och tidningar. Alla som inte sett har något att se fram emot.


Målar fönster

img_8082 (MMS)

Målar fönster I Förra veckan bestämde jag att nu skulle jag ha semester. Tog då tillfället i akt och började måla våra fönster. Det är några kan man lungt säga och det tar en himla tid att måla. Men trägen vinner och jag lyckades måla 5 stycken. Klängde i fönstren och hängde i armarna och det kändes i kroppen. Så kom Tove hem i fredag tillsammans med Leu och vi firade hennes 22 årsdag i går. Tänk att min lilla har blivit så stor. Vi var på Björkö tillsammans med Farmor och Mormor. Lärde mig en hel del om Sveriges historia under vikingatiden. Anskar lyckades inte kristna Sverige men han lyckades kristna några i staden Birka. De blev hedningar ingen när han åkte därifrån. Läste i förra vekcn om 7:de APfondens vd som föreslog att vi skulle göra pensionsprognoserna mer tillgängliga. Håller verkligen med honom. Alla borde ha ett större intresse av att få veta hur de kan påverka sin pension. Vi har ju också vidtagit en del i den riktningen i pensionsgruppen. Alla våra fonder ska ses över när det gäller placeringsreglerna, riskspridning, förvaltningen av fonderna ska bedrivas oberoende av varandra och uppdragets mål. Dessutom måste alla även de privata pensionsbesparingarna redovisas på Minpension.se annars kan vi ju inte hålla koll och påverka. Alltså bli en pensionsnörd så kan du leva även när du blir pensionär när nu det ska inträffa i framtiden.


Centerns dag i Almedalsveckan och det var ...

img_4564 (MMS)

Centerns dag i Almedalsveckan och det var massor av folk. Maud var i sitt esse och slutade helt klart med flaggan i topp.


Eldslukare och helstekt lamm avslutade kvä...

img_7694 (MMS)

Eldslukare och helstekt lamm avslutade kvällen när vi lyssnat på Herr Juholt. Snacka om att han överdrev näst in till for med osanningen. Han sa att arbetsmiljön försämrats fler olyckor inträffade på arbetsplatser. Fel för på textteve sa man i morse att arbetsplatsolyckorna minskat med en fjärdedel. Typiskt S allt som kan sägas negativt om företagare och arbetsgivare är tillåtet......


Publiken som var aktiv när jag medverkade ...

img_0348 (MMS)

Publiken som var aktiv när jag medverkade i ett seminarum som Akupunkturföreningen anordnade.


Företagarnas mingel avslutar en händelseri...

img_9899 (MMS)

Företagarnas mingel avslutar en händelserik tisdag. Jacob Felländer har vernissage. En cool kille med skyssta bilder. Alla är här.


Nytt seminarium om kvinnor som företagande...

img_1121 (MMS)

Nytt seminarium om kvinnor som företagande.  Har just avverkat mitt första dem som handlade om att ungdomar inte ska använda tobak. Nu börjar nästa och det blir jättebra för Annie kan man lita på.


Partiets ledare - en fråga om jämställdhet...

img_7059 (MMS)

Partiets ledare - en fråga om jämställdhet? Talmannens jmställfhetsgrupp, där jag ingår, har arr ett jätteintressant seminarium. Medverkande var Ingvar Carlsson, Lars Lejonborg, Jenny Madsen och Erick Ficktelius.  På förmiddagen förberedde jag mig inför morgondagens 2 seminarier. De handlar om tobak och dess skadeverkningar. Hur få barn att inte börja och hur minska överhuvudtaget.


Visby Nu är vi på Gotland. Toots undrade v...

img_0220 (MMS)

Visby Nu är vi på Gotland. Toots undrade var är våran bil? Naturligtvis den bästa. En vit SAAB 9-3. Idag ska vi inte göra något. I morgon blir det inläsning inför allvaret i veckan. Tänk att soc förs nu är avklarad. De andra vann med 1 röst. Ska det vara så med så viktiga frågor som verkligen rör människor. Skandal anser jag.


RSS 2.0