Sänkt skatt till pensionärer.

I dag har det blivit klart med skattesänkningar till pensionärer. 2,5 miljarder är summan som innebär att de flesta får 500kr mer i månaden o för 75 % blir det 700 kr mer per månad. Glädjande för det är något som vi centerpartister har slagits för. Det är dessutom intressant. då S aldrig sänkte skatten. Nu innebär detta att pensionärerna har fått mer pengar att röra sig med vilket de är värda.

Min resa i Polen i förintelsens spår har i dag varit i Chelmno o en mordplats där 200.000 judar blev gasade till döds i mobila lastbilar. Man fyllde en lastbil som var tät med judar o sedan vände man avgasröret inåt. Liken grävdes ner ii massgravarna. Ofattbart! Man behöver inte förstå bara man ser till att det inte händer igen.

Bilden visar från tågstationen i Lotz som judarna forslades till arbetslägret i Auswitch.


I förintelsens spår

I dag har jag varit med om en av de intressantaste dagarna under mina riksdagsår. Och, det är bara början. Jag deltar i den resa som Forum för levande historia anordnar för oss riksdagsledamöter. Vi är 16 ledamöter och personal från Forum o Göran Rosenberg.

Förintelsen har hänt. Det kan hända igen. Det finns ett parti i Sveriges riksdag som försöker påvisa att muslimer är ett dåligt folkslag. Alla invandrare o flyktingar tar jobben ifrån svenska ungdomar, jobbar inte o kostar pengar som gör att pensionerna är låga, vi inte har tillräckligt med pengar till sjukvård, fler lärare, ja allt negativt i samhället är deras fel. De är kriminella p våldtar flickor, rånar pensionärer med mera. Så svartmålade man judar o klumpade ihop dem. De allra flesta judar var ärliga o duktiga att arbeta o bidrog till samhällets service. Så är det med våra invandrare också.

Ja om man går på SD:S propaganda är inte steget långt till Tyskland o början av 1930-talet. I dag är det exakt 74 år sedan 2:dra världskriget började. Låt det aldrig upprepas.

På bilden en minnesmärke över Poznans koncentrations läger o där eutanasi programmet startade.


RSS 2.0