BP 10

Det har pratats så himla mycket om BP10 så det verkar vara något alla har kunskap om. I morgon ska budgeten presenteras men det har läckt som ett soll så vad nytt finns i den? Nu när jag kollar och förbereder mig inför morgondagens presentation så är det inget nytt under solen. *Infrasatsningar, företagssatsningar, pensionärssatsningar, pengar till kommuner och landsting,alkolås, miljösatsningar, utbildningspengar, med mera. Ja, allt är med inget nämnt inget glömt. Mycket bra.

Ingen annan Regering i världen kunde göra det bättre. Maud och Centern har fått igenom mycket. Pensionerna hade aldrig höjts mest för de sämst ställda utan C. Till det ska läggas höjt bostadstillägg för förtidspensionärerna. Det kan jag verkligen lova. Självklart önskade jag mer men bättre med lite än inte alls. Infrastruktursatsningarna är verkligen Centerns verk. Ingen kan väl tro att Anders Borg frivilligt velat satsa på det. Utbildningsplatser är himla bra för att ge de unga jobb är överordnat allt. Måtte detta fungera!

Tovan Lovan hon ska till Sparbanken i Kristianstad morgon och bestämma arbetstider o dy. Hon ska knäcka extra trots att studiemedeln höjs nästa år. Duktig tjej, får man säga så som Mamma? Satsningar på företagande möjliggör för ungdomar att starta eget. Bra när ungdomar ofta är himla kreativa och inte rädda för att jobba om det är något de gillar.

Arbetslösheten hade helt klart blvit mycket hägre utan den förståndiga Regering som finns nu där Näringsminstern heter Maud Olofsson C.

Kommentarer
Postat av: Janne

Kul att ni anammar Sossepolitik.

Den höjning av bostadstilläget för de med sjukersättning regeringen lovar var en av vallöftena från Socialdemokraterna 2006. Tänk om svenska folket varit klokare... då hade sjuka och pensionäer haft det bättre.

2009-09-21 @ 23:21:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0