Samhällslön



Äntligen får de funktionsnedsatta som har så stora svårigheter att de aldrig kan komma i fråga för arbete. De behöver ekonomiska förutsättningar att klara sig själva och inte vara beroende av sina föräldrar. Föräldrarna ska också äntligen ges en chans att veta att deras barn har pengar som gör att de klarar sig själva. detta skulle ha varit gjort för lnge sedan men ingen har tyckt att dess barn/ungdomar och vuxna varit viktiga.

Centern tänker på människa oavsett hur vi fungerar eller vilka funktioner vi har. Sätt människan i centrum. Läs mer om samhällslönen på http://www.expressen.se/Nyheter/val2010/1.2087463/centerpartiet-vill-ha-ny-typ-av-ersattning

Jag har arbetat med dessa personer, som kurator, i många år och vet hur viktigt det här är. Viktigt är dock att kommunerna gör sitt och erbjuder dessa en daglig sysselsättning och stimulans.

Som ni förstår går Centerns konvent vidare och idag har det hnt en hel det. Våra minstrar har visat upp sig och givit oss fakta i argumentationen och Maud hon slår alla rekord. Centern är på G nu och kommer att lyckas. Alla behövs, du med......

Kommentarer
Postat av: Markus "LAKE" Berglund

Är det jag som är dum eller kan någon förklara den stora principiella skillnaden på "samhällslön" och förtidspension? Varför skulle "samhällslönen" vara bättre, bortsett från att det är högre då?

2010-08-07 @ 00:55:14
URL: http://lakonism.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0