Höja garantipensionerna

Garantipensionen måste höjas man ska inte vara beroende av ett bostadsbidrag för att få sin ekonomi att gå ihop när man blir gammal. Vi har frågat RUT (Riksdagens utredningstjänst) vad det skulle kosta om man höjde till miniminivån 10.000 kr. Det skulle kosta mer än 16 miljader kr. Var ska vi ta dessa pengar ifrån?????

Men något måste göras. Ska vi sats mindre på vägar och järnvägar, barnfamiljer, sjukvården, kulturen, jöja skatten,  ja alla vill ha mer inte mindre......

I nästa vecka har vi pensionsgrupp och då handlar det om de som haft en inkomstpension och hur vi ska få mer pengr i det systemet.

MEN FÖR MIG HANDLAR DET OM HUR VI SKA FÅ SLUT PÅ S,V OCH MP:S FÖRSLAG OM ATT FÖRÄNDRA SJUKFÖRSÄKRINGEN. SD STÖDJER DU DOM MEN DE HAR INTE FÖRSTÅTT VAD DE GÖR. VÅRA FÖRÄNDRINGSFÖRSLAG SOM NU ÄR UTE PÅ REMISS ÄR BÄTTRE. I MORGON ÄR DET UTSKOTT OCH DÅ FÅR VI SE OM SD TAR SITT FÖRNUFT TILL FÅNGA ELLER OM DE ASSOSIERAR SIG OCH FÖRHANDLAR MED VÄNSTERKARTELLEN.

SPÄNNINGEN ÄR OLIDLIG!

HAR IDAG VARIT PÅ ROTARY OCH BÖRJAT LADDA FÖR JULI DÅ JAG SKA PÅBÖRJA MITT ÅR SOM PRESIDENT. SPÄNNANDE. AVSLUTADE KVÄLLEN MED CENTERKVINNOMÖTE. DET HANDLAR MYCKET OM ÄLDRE OCH HUR VI BÄST KAN HJÄLPA DEM. DET GÄLLER EKONOMISKT, SOM ALLTID ÄR ORÄTTVIS FÖR ALLA VILL HA MER PENGAR, FÄRDSTJÄNSTEN OCH HUR MAN SKA SLUTA SITT YRKESVERKSAMMA LIV PÅ ETT VÄRDIGT SÄTT.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0