Alliansens politik gör skillnad i Uppsala län

Efter 2 års bokslut visar det tydligt att Alliansens jobb har givit resultat i Uppsala län. Över förväntan har det gått. 10.000 nya jobb fler än alla som jobbar på Akis. Där jobbar drygt 8.000 personer. Drygt 16 % nya företag har startats.  Många ungdomar har fått jobb och fler har gått från sjukskrivning till jobb. Dessutom är var fjärde bil som säljs i länet en miljöbil. Tack vare miljöbilspreminen så har miljöbilsförsäljningen ökat enormt.

Vid valet 2006 var det en massarbetslöshet, utanförskapet var enormt. Alliansen lovade att om vi fick förtroendet skulle vi ändra på det. Det har vi gjort. 70 av 131 vallöften är redan klara. 45 är på gång. Vilket resultat. Det är roligt att vi nu har så god ekonomi tack vare att fler jobbar så vi kan genomföra en massa bra reformer som gör nytta. Pensionärerna får mer pension, psykiatrin får mer pengar, skolan får mer, vi kan starta läningsutbildning och Östersjön får sin miljard för att bli renare.

Detta hade inte socialdemokraterna kunnat åstadkomma. De hade inte haft den strategin och jag förstår att de nu mer och mer vill likställa sin politik med vår.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0