Vad har vi gjort under 2 år?

Det är exakt 2 år sedan valet och exakt 2 år kvar till nästa val. Vad har vi egentligen gjort i regeringsställning och vad ska vi göra de 2 år som är kvar? Ointressant egentligen. Istället ska vi titta på vad är det som börjar hända och vad ska det leda till om 10 år. För att vända en skuta som bara har styrts av en där manskapet inte kunna säga något. Där man har varit tvungen att sova när kaptenen säger, äta när kaptenen säger, hissa segel när kaptenen säger, vara trött och vila när kaptenen säger har gjort att man inte tro sig om något.

Alliansregeringen har förändrat så det finns morötter om du tar saken i egna händer. Jobbar du tjänar du på det. Vill du har hjälp hemma är det möjligt. Vill du lära genom att jobba, lärlingsutbildning, ska du kunna välja det. Regionerna ska bestämma hur infrastrukturen ska prioriteras. Besluten ska fatta av dom som berörs inte bestämmas av oss i Riksdagen.

Enkelt. Det leder till att vi får ett samhälle som alltid har plats i. Tusen blommor blommar istället för 10. För att allt detta ska bli ännu bättre behöver vi visa exakt vad vi gjort, genomfört mer än hälften av vad vi lovade och har nästan alla andra på gång. Sen måste vi förmedla hur vi ska fortsätta så att folk inser att det kan bli bättre.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0