Sifos- siffror

Visst sjutton påverkas man av att läsa opinonssiffrorna. Inget snack om saken. Det kan dock inte vara sant att Sverigedomokraterna har så höga siffror. Ingen klart tänkande människa kan gå på deras retorik. Har  man överhuvudtaget tänkt sig vad det skulle innebära för oss alla om dom hade makten?
Inga kompromisser utan konfrontation. Alltså en förlamande poltik som skulle stå och stampa. Inget skulle hända, vare sig bra eller dåligt under 4 år.................
Dessutom skulle alla människor i Sverige som inte tala svenska rent- undrar om skåningar tillhör dom eller norrbottnigar som talar finska - utvisas från Sverige. Gissa hur många som sedan skulle vara kvar och klara vård och omsorg, industriarbeten, service jobb, forskning, utbildning???????? Ja, det gäller att vi helt enkelt blir får få som jobbar och får vårt land att fungera. Tänk er en mörkyad person som är 3:dje genrationen som bor lever och verkar i Sverige, skulle det vara möjligt?????

Det gäller att tala om att Sverigedemokraterna inte är lämpliga som beslutsfattare. De är olämpliga.

Kommentarer
Postat av: Magnus Ahlkvist

Jag delar din åsikt att Sverigedemokraterna är olämpliga som beslutsfattare. De är olämpliga av en rad skäl som är sanna. Därför känns det lite tråkigt att läsa att du radar upp en massa skäl som INTE är sanna. SD kräver till exempel inte utvisning av invandrare på grund av språkliga brister. SD kräver inte heller att varken andra eller tredje generationens invandrare ska utvisas.



Anledningen till att SD är olämpliga som beslutsfattare är att de dels har en rasistisk uppfattning om vad som är "svenskt" och vad som är "osvenskt", dels att de inte är för fri religionsutövning (de är mot byggandet av moskéer för att nämna ett exempel) och dels att de faktiskt redan har bevisat sin olämplighet genom att missköta sina uppdrag.



Vi måste bemöta Sverigedemokraterna sakligt i de fall det finns någon poäng att alls bemöta dem. Att som du gör pådyvla SD åsikter som inte är sanna spelar dem bara i händerna. SD kan med hjälp av ditt blogginlägg återigen påvisa att "etablissemanget" inte kan bemöta dem i sak utan istället måste fabricera åsikter. Way to go...

2009-08-25 @ 10:53:34
URL: http://magnusahlkvist.bloggvanstern.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0