Ny lag i Soc.förs och utskottsinitiativ

Tänk att Riksdagsledamöter kan vara så konstruktiva och snabba. Inga längbänkar här inte. Gör man fel, finns anledning till förbättring varför ska man vänta? I dag tar vi alltså ett utskottsinitiativ för att rätta till så att sjuka, arbetsoförmögna personer inte behöver stå till arbetsmakrnadens förfogande efter 180 dagar.

Finns det någon som tror att Vänsterkartellen går med på det?

Om ett par timmar fåe ni se resultatet.

Kommentarer
Postat av: Magnus Ahlkvist

Du VET att de rödgröna vill göra allt för att förbättra ert människofientliga förslag, som i sitt ursprungsutförande tvingar alla sjuka att söka jobb. Nu gör ni några förändringar som gör att inte riktigt alla sjuka tvingas ut på arbetsmarknaden, men faktum kvarstår fortfarande - sjuka kommer att tvingas välja mellan utebliven inkomst eller att jobba, trots sin sjukdom.



Sluta påstå att ni är snabba. När ni kom med det här människofientliga förslaget reagerade ALLA remissinstanser negativt och varnade för de följder som nu tidningarna skrivit om. Hade inte media uppmärksammat opinionsstormen så hade ni inte genomfört förändringarna. Ni för en känslokall politik. Det ändras inte av att du kommer med politiska rallarsvingar mot de partier som vill föra en mer empatisk politik.

2009-12-09 @ 11:04:28
URL: http://magnusahlkvist.bloggvanstern.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0