SAAB, ett minne blott

Även om jag tycker att SAAB är den bästa bilen så räcker inte det för företaget att överleva. Det måste finnas fler än ag som vill köra den bilen. I går kväll kom beskedet att GM lägger ner. Hur kan det vara möjligt? Förstår verkligen att väldigt många är som jobbat där eller har någon i familjen som jobbar på SAAB är orliga och ledsna idag. Men Maud Olofsson, vår eminenta näringsminster, sa att man skulle göra allt för att hjälpa dom som nu blir arbetslösa att hitta nya jobb. Den kunskap som dessa skickliga yrkesmän besitter kan inte vara svårt att ta ta vara på och använda till andra verksamheter. Det man nämnde i går var t ex elbilar och det vore ju en lysande idé. I uppsala vill vi ju ha sådana.

Men som sagt Maud har skött detta jättebra och det vore förskräckligt om regeringen hade medverkat till att staten tagit över. Sånt kan vi inte hålla på med. Nej mer pengar till pernsionärerna istället.

I kväll är det party i Zanders hus. Ungdomarna har gläggmingel så vi beger oss bort ett tag Toots och jag. Himel vad det har fixats i denna dag. Tomten kommer också fast man är 20+ så ska Tomten komma med paket.

Det 'är underbart att tovan lovan är hemma. Tänka att älska sitt barn så himla mycket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0