Besviken över valreultatet

Lena Ek hade varit värd att ha fler kamrater i Europaparlamentet. Fler centerpartister hade gjort nytta. Men vi jobbade inte tillräckligt hårt i valrörelsen. Vi förmedlade inte vårt budskap tillräckligt mycket. Varför? Centerpartister brukar ju vara bra på det. Men vi litade på att någon annan skulle göra jobbet. Nästa år när det är allmänna val måste vi göra en insats var och en av oss. Lyfta oss i håret och ta ett steg till.

Vi får lära oss av det som varit och se positivt på framtiden. Centerns politik är bra. Men vi har en tendens att vi ska grotta ner oss i detaljer som inte är bra. Låt oss se det positiva i de jobb vi gör och de belsut vi fattar i kommun, landsting eller riksdag. Lyft fram det vi faktiskt åstadkommit. Var stolta över det och berätta om det för andra.

Så enkelt vinner man röster och anhängare.

Kommentarer
Postat av: Markus "LAKE" Berglund

På vissa, mycket viktiga, områden är dock Piratpartiet det enda trovärdiga alternativet. Det ÄR inte rimligt att staten ska avlyssna alla medborgares innersta tankar och ideér, bara för att man delar dem med en vän över telefonen.



Jag, som är trogen Centerpartist och medlem i rörelsen sedan mer än 15 år tillbaka markerade detta genom att rösta pirat.



Läs mer på min blogg:

http://lakonism.blogspot.com/2009/06/eu-valet-dags-for-tough-love.html



Varma Centerhälsningar!

/Markus

2009-06-09 @ 20:06:39
URL: http://lakonism.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0