Sthlm tur och retur

Efter Rotary i morse, där jag blev invald till inkommande preseident, blir det juni 2011, åkte jag till Rd. Ville vara i kammaren och lyssna på Maud och den speciella debatten om Vattenfall. Miljöpartiet hade begärt den. Sossarna och vänsterkartellen anklagade Maud för att ha vilselett svenska folket, för att ha undanhålitt sanningen om Tysklandsaffären med mera.

Maud förklarade lugnt och sansat att affären med Tyskland gjordes av den förra regeringen och att den inte hade tagit reda på konsekvenserna av affären. I alla årsredovisningar sedan dess har det stått att man gjort affären men inte vad konsekvensen blivit. Inte, generaldirektören, styresleordf. eller stryelsen kände till konsekvenserna. Maud har tagit reda på detta och fick det verkliga konstaterandet i oktober. Hor har ju inte kunna säga att hon "tror" att det är si och så, En minster måste veta och inte sväva i något som inte är sant. När hon fick fakta på bordet reagerade hon direkt mot Vattenfall. Något som inte den förra regeringen gjorde utan fick anmärkningar av Riksrevisionen vid två tillfällen 2004 0ch 2005.

Men allt detta glömde tydligen sossarna och vänsterkartellen.
Vill svenska folket ha en sån regering`? Bättre att behålla den vi har eller hur?

Försöker nu beta av mina 167 inkomna mail. Phu! En som är glad idag är i allafall tovan lovan hon har fått besök av Olle och Jenny, två personer som hon verkligen gillar, från Enköping.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0