Absolut

I morse berättade Tove att Krister Asplund, Enköpingssonen och en skolkompis, hälsade till mig. Tove ska nämligen som skolarbete dissekera Absoluts verksamhet i Åhus. När hon kontaktade fabrikschefen var det Krister och han kände givetvis igen namnet och bad om en hälsning. Ska nog ta och besöka honom och fabriken någon gång när jag är i Kristianstad hos Tove.

Lyssnade på Partiledardebatten nu på förmiddagen. Maud har något viktigt minstermöte i EU och Roger Tiefensee fick ta debatten för oss. Roger är vår gruppledare i riksdagen och han gjorde det jättebra. Verkligen. Fick fram centerns miljöprofil och hur vi vill jobba med att ungdomar får jobb och sist men inte minst hur mycket vi satsat på småföretagen. Alliansens regeringsduglighet märktes tydligt i förhållande till den splittrade opositionen. Man vet ju inte om det är V eller S som får bestämma. Undrar i och för sig vad som är värst.

Svaret är V. I dag ska jag ha debatt om något så kullinariskt som balanseringen i pensionssystemet. Där föreslår V att man ska göra "realistiska bedömningar" för att få fram hur mycket pensionen ska bli. Låter tryggt eller hur. Inte faktiska pengar utan önskemål. Vart hän tror man att Sveriges ekonomi skulle leda om vi hade dessa oseriösa personer som finansminstrar????????

Kommentarer
Postat av: Magnus Ahlkvist

Och du tycker istället att man ska göra vilka bedömningar? Orealistiska bedömningar?

2009-10-16 @ 07:07:48
URL: http://magnusahlkvist.bloggvanstern.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0