Skitsnack

Vilket kvalificerat skitsnack från Veronica Palm, S när hon i morse diskuterade med Nyamko Zaboni, invandrarminster, om varför invandrare inte har jobb. Det beror sa Veronica på att regeringen inte jobbat med arbetslösheten. Regeringen har inte gjort något och det drabbar invandrare också,. Inte gjort något, hon måste vara både blind och döv. Visst är det bra att vi nu ska han peronliga lotsar till alla invandrare men det hjälper inte när vi inte gör något för att stimmulera arbetsmaknaden. Jag tor jag hörde fel från Veronica, men nej. Undrar om hon tror vad hon själv säger eller om det bara är en väl inövad fras för att lura vesnak volket.

I dag kan Tove och alla studenter jubla för nu äntligen ska studiemedlet höjas och förbehållsbeloppet. Äntligen får studenterna det bättre.

Kommentarer
Postat av: Magnus Ahlkvist

När ni tillträdde 2006 hade vi lägre arbetslöshet än europasnittet. Nu är svenska arbetslösheten högre än europasnittet. Under tiden det har hänt har ni ytterligare sänkt skatterna så att statens handlingsutrymme minskat drastiskt. Följden har blivit handlingsförlamning och dessutom ett budgetunderskott som inte varit större sedan det senast var en borgerlig regering.



Beskrivningen från Veronika är ganska träffande - ni har inte gjort någonting för att minska arbetslösheten.



Däremot har ni gjort massor för att minska tryggheten och välfärden.

2009-09-18 @ 14:15:01
URL: http://magnusahlkvist.bloggvanstern.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0