Äldreriksdag

I morgon är det äldreriksdag i Älvsjömässan. Jag ska vara där förstås och berätta om centerns politik. Ska bli riktigt roligt. Valfrihet är ju det vi kämpat för och fortsätter kämpa för. LOV, lagen om valfrihet är något vi lyckats driva igenom. Nu ska vi bara se till att alla kommuner i landet är lika framåt som Östhammar. Kan verkligen rekommendera alla att titta på hur de har gått tillväga.

Valfrihet är också att få välja vilket apotek man ska vända sig till alltså omregleringen är bra. Det innebär att vi får apotek i hela landet på mindre orter och tillgängligheten att kunna köpa på ICA, bensinmackar och liknande.

Tillgänglighet i vården är också nödvändig att känna trygghet när man blir gammal och riktigt dåligt. Slippa bli forslad hit och dit.

Ja, nog har jag en hel del att säga alltid. Ska verkligen inte glömma att pensionerna måste bli rättvisare med högre pension för dem som har den lägsta nivån.

Dagen forstätter sedan med Toppkandidatutbildning. Ja vi som vill vara kvar i Riksdagen som har mer att uträtta och för dom som vill in.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0