Många repliker

Det är många repliker på insändare som jag skrivit. Det är två i Ep och en i UNT. Visst är der roligt att man bemöter det jag skriver men när pensionsystemet ältas om och om igen då blir man som trött. Balanseringen som gjort att pensionerna blivit lägre är ju ett resultat av systemet. vi har ju försök mildra genom att förändra balnseringsprincipen. Ska vi göra större förändringar måste hela sytemet förändras och det tar år att genomföra.

I går kväll var det himla bra information på Fk. Sjuktalen har sjunkigt. Man var stolt över det. Organisationen börjar falla på plats och ekonomin går ihop betydligt bättre än tidigare. Handläggningstiderna blir kortare och allt pekar alltså åt rätt håll. Givetvis finns mer att göra för allt går att förbättra.

Statistiken vi fick på riksdagsgruppen om opinionsundersökningar är ju inte dåliga för C. Maud är omtyckt, centern är trovärdiga och "hederliga" som omdömen uttrycks.

Resten av dagen bär det av till C-läns residensstad, Uppsala. Det är först möte med landstingsrådet, Rolf Edlund, sedan intervju av ev valombudsman och slutligen som grädde på moset distriktsstyrelse.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0