Toppkandidatutbildning

I helgen har vi haft utbildning för kandidater till riksdagen. Himla bra 3-dagars duvning. Nu är i alla fall jag taggad att driva "Centern Alliansens gröna röst" och "Centern Alliansens företagaröst"  och själkvklart är det sjukförsäkringen och pensionerna som är mina frågor.
socialförsäkringsreformen är det bästa beslut vi tagit under denna mandatperiod. 70% av alla som omförsäkrades från Fk till AF har möjligheter att komma in på arbetsmarknaden igen. dom har med andra ord helt oförtjänt tvingats leva på ersättning från Fk. De har missat inkomst och löneförhöjning och socialsamvaro med jobbarkompisar.

Nu gäller det att förmå dessa ,3 av 10, som kan tänka sig att rösta på centerpartiet att också göra det. Det gäller att träffa dom och berätta vad vi står för och vad vi kämpara för. blir vi många i riksdagen har vi större chanser att få igenom våra förslag. Det skulle göra tillvaron bättre för många och samhället skulle tjäna på det.

I morgon bär det av till Lysekil. Ska tillsammans med Maria Kornevik träffa en person som omförsäkrats och är missnöjd. Hoppas jag kan hjälpa henne. Sedan ska vi till Fk och Af. Ska bli riktigt roligt och intressant.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0