Färre karensdagar för småföretagare

Gud vad vi gör mycket för småföretagare. Tar bort revisionsplikten, minskar egenavgiften och nu återför möjligheten till att ha färre karensdagar än 7.

Vi lyssnar verkligen på företagrna. Under valrörelsen fick vi mycket synpunkter på att företagen som minst skulle ha 7 karensdagar. Det föreslår nu Maud O och utskottet i sitt betänkande att vi ska rätta till. Justerade betänkandet i dag och vi fick med oss S på det också.

Har idag haft besök av cheferna för kultur och teknikförvaltningen i Västerås. Gunilla Fröman, min Rotarykompis från Enköping är deras chef och hon tog med dom till mig och Riksdagen. Kul!

I morgon åker jag till Falun för att prata Trafikförsäkring och sedan till Skövde för en helg i 100-års jubileets tecken.

Kommentarer
Postat av: Magnus Ahlkvist

Vad menar du med att ni "fick med er S på det också"? Ni tog väl före valet bort möjligheten att ha färre karensdagar än sju, dessutom med mycket knapphändig förhandsinformation till företagarna. Oppositionen ville då ha kvar möjligheten att ha färre karensdagar än sju. Då är det väl sannare att säga att ni vikt er för oppositionens och företagarnas kritik?

2010-12-24 @ 23:20:32
URL: http://magnusahlkvist.bloggvanstern.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0