Skolbesök från Almunge


Dagen i riksdagen, efter frukostmötet, fortsatte med bland annat ett skolbesök från Almunge. Himla trevliga elever. Berättade om riksdagen och om hur spännande och roligt det är att vara riksdagsledamot. Rekommenderade dem att engagera sig i politiken. Man kan göra Sverige bättre. Jag medverkar till att Sverige blir bättre.

Nu är det riksdagsgrupp och sedan ska jag skriva en debattgrej om tågen, och lite till. Ska försöka komma i säng i tid så jag orkar gå ut på morgonprommen kl 6.

Kommentarer
Postat av: Arne Wåhlstedt

Den spårbundna trafiken Stockholm-Enköping och vidare västerut lämnar mycket övrigt att önska. Pendlare vittnar om att ca 50 % av tågen har rätt avgångstid och ankomsttid. Det är förstås helt åt fanders. Du Solveig, regeringen och andra intressenter måste så snart som möjligt se till att tågen går i tid.Dessutom måste vi få en kapacitetshöjning. Om inte vi klarar detta kommer det innebära att orter som Enköping mfl får problem med framtidens tillväxt. Kollektivtrafiken är mycket viktig för vår framtid inte minst ur miljösynpunkt.

2010-12-12 @ 14:47:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0