Centerns försvarstal

Detta stod att läsa i EnköpingsPosten idag. Väl värt att läsa av Merit Wager. Magnus är ordförande för Centerns ungdomsförbund.
 "...Magnus Andersson, som jag lärde känna för ett antal år sedan när han engagerade sig starkt för en ung asylsökande, är en ung, hårt arbetande politiker.
Naturligt för en ung politiker är att brinna för frågan om ungdomsarbetslösheten, som i Sverige är onaturligt hög och faktiskt var det även under högkonjunkturen för några år sedan.
Magnus har identifierat arbetsmarknadens trögrörlighet, där han anser att bland annat lagen om anställningsskydd är en viktig orsak till att unga inte lyckas ta sig in på arbetsmarknaden."
"... Om man inte delar Magnus Anderssons analys står det naturligtvis var och en fritt att debattera emot. Att berätta om varför man inte tycker att det Magnus säger tämmer och framlägga en annan teori om hur ungdomsarbetslösheten kan vara så hög och föreslå någon annan reform som kan lösa problemet.
Man får anta att sådana argument saknades på tidningarna Arbetarbladet och Västerbottens Folkblad, som med anledning av att Posten drar ner på personal i Umeå, helt enkelt hittade på att Magnus Andersson applåderade uppsägningarna. De fabricerade till och med ett falskt citat som tillskrevs Magnus Andersson! Smaka på detta: två stora etablerade dagstidningar tar till rena lögner för att ta heder och ära av en ung politiker som bara gjort  sig skyldig till att kämpa för något han tror på. I praktiken ett försök att täppa till  munnen på honom. Att krossa honom. ..."


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0