Orättvist, osäkert och oduglig

Sossarna och vänterkartellen förnekar sig inte. Nu har de visat vad de går för och hur de tänker hantera socialförsäkringen.
Man ska få nytt inträde till sjukförsäkringen när man nått slutpunkten för att försäkringen gäller. Alltså en ny MEDBORGARLÖN. Sjukförsäkringen blir inte längre en erättning då man mister sin arbetsinkomst p g a sjukdom utan för att man inte får ersättning någon annan stans i från, Socialförvaltningens försörjningstöd behövs alltså inte längre.
Slopar tidsgränser för att kontrollera att man hjälpt människan slopas. Det blir rättsosäkert och orättvist för nu blir det som tidigare ingen kontroll på att människan blir sedd. Nä, sjukskriven kan man vara hur länge som hälst, ingen bryr sig och man är inte värd något. man är värdelös. Det gynnar dessutom höginkomsttagare då man höjer ersättningen från 7,5 till 10 basbelopp. Vad tar man pengrna ifrån?????????????Företagen förstås!!!!!!!!!!!! Sist men inte minst är man 58 år blir man DUMPAD, ingen tillgång på arbetsmarknaden längre. För att man varit sjuk länge, säg en trafikolycka, då ska man inte längre få en möjlighet att komma tillbaka till arbetslivet då ska man få förtidspension. Skrämmande. vi vill ju att människor ska få jobba hur länge de vill, vi behöver ju kunniga människor som fortsätter och är mentorer för de yngre. Alltså STUPSTOCKEN går vid 58 år. Jag har 3 år kvar. Phu!!!!!!!!!!! Vem ska betala hur ska vårt pensionssystem se ut när vi drenerar det på pengar. Tänk att leva på 64% av sin inkomst vid 58 hur lite får man i ålderspension sedan. Något för Pensionärförbunden att tänka på.

LÄS OCH BEGRUNDA;Oppositionspartierna på DN Debatt:

Kommentarer
Postat av: Magnus Ahlkvist

Vi rödgröna tar bort begränsningen i sjukförsäkringen därför att det inte är kalenderdagarna utan kroppens tillfrisknande och sjukvården som gör en människa frisk.



De värsta farhågorna om vad er politik kan leda till har besannats. I det läget väljer du att raljera över våra förslag. Det säger en hel del om dig som politiker och som människa.

2010-01-20 @ 15:12:50
URL: http://magnusahlkvist.bloggvanstern.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0