Magnussons och sänkt moms på krogen

Jag ska till Uppsala idag och äta lunch. Lite långt att åka 4,5 mil men det är för att visa att Centern vill sänka momsen på krogbesök. Det skapar fler jobb inom restarurangbranchen och ger fler människor möjlighet att gå ut och äta nyggig och god mat till ett vettigt pris. Alltså bra både för restauratören och gästen.

Centern bjuder på momsdelen till några av gästerna. Vi ska prata med ägaren och någon resturatör till för att höras deras situation som företagare. Vi vill ju ska fler jobb, inte minst viktigt i en studentstad som Uppsala. Studenterna behöver extra knäck för att leva på studielån är knapert.

Kan inte förstå varför Moderaterna och övriga i alliansen är tveksamma. Men Centern går ju som oftast i spetsen eller vad sägs om succén RUT och ROT. Alltså mer Centerparti vill vi ha..............

Underar om det kommer lika mycket media som till Eskil Erlandssons besök i går? Vem vet.

Har prommenerat med Tove och Jenny i dag också. Oj vad de snackar. I 50 minuter pratar de oavbrutet om en det ena och en det andra, mest det andra........Toots har åkt från Sågmyra och ringde just och berättade att han kommit till jobbet. Skönt är alltid lite orolig när någon är ute och åker.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0