Vem kan man lita på?

Läste UNT i söndags och döm om min förvåning när Nina Brunstedt, Säva ridcenter skrivit att hon undrade vad politiken gjorde för företagare och att ingen var bättre än någon annan. Undrar vad hon varit de senaste 4 åren. Om det har framgått med all önskvärd tydlighet så finns det ett parti som gjort skillnad - Centern. Men vill man att något annat parti ska framstå bättre så är det klart man är missnöjd då det partiet inte uppfyllt ens önskemål. Dessutom var vi ju hos henne i förra veckan tillsammans med Jordbruksminstern. Tydligen fick Nina uppmärksamhet helt i onödan.

Det finns ett parti som är företagarnas parti framför andra och det är Centerpartiet med Maud Olofsson, Näringsminstern i spetsen. Konstigare är det inte och det kan man lita  på.


Kommentarer
Postat av: lucke

Nu kan du anmäla dig till dagens blogg om du känner för det :)

2010-07-27 @ 12:34:50
URL: http://modegrabben.blogg.se/
Postat av: Roland "Teliapappan" Nordqvist

Problemet är att centerpartiet inte lyckats nå ut med vad man genomfört. Så alldeles för många vet inte. De har bara läst om de två största partierna.

Det krävs mycket mer och effektivare marknadsföring. Men vi jobbar på det.

2010-07-28 @ 10:41:09
URL: http://www.rolandnordqvist.com
Postat av: Magnus Ahlkvist

Roland: Nja, problemet är väl snarare att de som faktiskt ÄR småföretagare inte har märkt några förbättringar. Det har inte med marknadsföring att göra, utan med småföretagarnas verklighet. De behöver inte PR-miljarder, de behöver trygghet och kontinuitet, och det kan man knappast beskylla Centerpartiet för att ha givit dem.

2010-08-01 @ 20:12:37
URL: http://magnusahlkvist.bloggvanstern.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0