Blandat

Fick, som jag tokar det, en ironiserande kommentar om att medverka till att pensionärer arbetar längre än 65 år. Alltså ta bort pensionåldern. Kommentaren sa sängt 10 år istället. Ingen kan väl medvetet mena så, vill vi bli ett nytt Grekland? Vill vi sänka levnadsstandard, det vill säga inte få någon ekonomi allt efter pensioneringen och vill vi sänka väldfärden, färre lärare, färre sjukvårdspersonal, färre äldrehjälp??? Ja, det vill ju vänsterkartellen med arbeta 6 timmar och införande av friår.

Lördagens pensionsdebatt i Nynäshamn var en fars. Bara PRO:are som var illröda. Inga nyanser där inte. T o m Vänsterpartisten fick applåder han som vill avveckla pensionsöverenskommelsen. Mig veterligen vill inte S det, även om Thomas Bodström slirade på frågan. I alla fall vill inte PRO:s ordförande Kurt Persson det och han är en bra karl.

I går var det en bra ledare i Expressen. Där beskrevs att socialförsäkringssytemet är bra men att det finns avvikelser som inte är bra. Ingen vill att personer ska drabbas negativ p g a feltokande handläggningning. Utan att personer ska få hjälp. Det hela börjar bli som det är "lagstiftarens mening" d v s som jag och alla andra i Riksdagen menade. Varje människa ska få en ärlig personlig chans att komma tillbaka till arbete när de varit sjuka och saknar arbetsförmåga.

Viilken underbara dag. Allt känns lättare när solen skiner. Toots spelar golf idag hoppas han vinner.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0