Inte lätt för vänsterkartellen

Det är inte lätt för Vp:s partistyrelse som hela tiden får stryk av stämman eller kongressen. Man ska driva att 6 timmars arbetsdag ska införas utan löneavdrag. Hur har man tänk sig att det ska gå för Sverige? Grekland nästa eller..............? Dax att vakan upp. Eller tack för det vi som företräder arbetslinjen driver att vi behöver fler som arbetar och vet att det är enda sättet att få högre pension, bättre villkor och ett fungerande samhälle.

I dag har jag varit i Heby och fotograferat mig. Alla skulle ta kort och jag fick vara med på en gruppbild. Tack för det. I övrigt en kort stund i trädgården. Ser verkligen fram emot nästa helg då vi ska vara ute hela helgen.

Det var himla roligt i går. Först en jättetrevlig och bra eftermiddag tillsammans med 70-årigen Rigmor Stenmark. Kvällen avslutades tillsammans med Ulla och Bertil som fixa och donat och Siléns och Wåhlstedts. Himla kul att träffa dom för det var länge sedan. Har blivit mycket politikerjobb i helgerna sedan Nyår. Kul är det också men på ett annat sätt.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0