Enköping 2010 års nyföretagarkommun




Ja, det blev Enköping som blev årets nyföretagarkommun. Detta tack vare ett långvarigt arbete. Centerns kommunalråd lade grunden till det och Åke Hedén, finans kom råd t o m 2006 var den som såg till att det på 3 dagar sattes igång ett arbete med att fixa nya jobb när BAHCO lade ner verksamheten i Enköping. Nu ser man frukterna av det och Enköping är bara att gratulera.

Med på hela resan och en otrolig människa är Arne Wåhlstedt, garattis Arne, som här tillsammans med kom rådet anna Wiklund med flera tar emot priset på Älvsjömässan idag.

Kommentarer
Postat av: Från ord till handling

Visst är det kul att det går bra för Enköping som nyföretagarkommun, härligt. Och ska man komma någonstans så måste man ligga i.



Vi, Sara och Johnny, driver entreprenöriell utveckling på Bergvretenskolan......Det entreprenöriella utbildningskonceptet Från ord till handling är vårt bidrag så att Enköping även i fortsättningen ska vara en företagarvänlig kommun.



Vi arbetar tillsammans med elever i 8:an och 9:an. Och det är helt otroligt vilken entreprenöriell drivkraft som finns hos dessa ungdomar....det gäller bara att ge de chansen.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0