Skokloster är på gång



En så här fin restaurang har man i Skokloster. Precis vid slottet finns en ny bensinmack, en liten affär och en resturang. Åt lunch där i fredags tillsammans med Clarrie Leim, Älvklarleby, Ulrika Uhlander och Kalle Uhlander, Skokloster efter att vi diskuterat distriktets ekonomi. Det börjar dra i hop sig till stämma, 2/4, och då ska pappren vara klara.
Håbo kommun är verkligen på frammarch. Skokloster är en viktig del i detta. Jag skrev ju en motiion om en "fordonsförbindelse" över det smala sundet från Skokloster till fastlandet, för färd till Uppsala och Stockholm. Det skulle spara många mil och minst en timmes resväg, minska miljöförstöringarna för de som bor i Skokloster. Det skulle locka många företagare dit, fler boende och det skulle bli en levande byggd med arbetstillfällen.

Kommentarer
Postat av: Mikael Jonsson

Toppen, förenkla resande är viktiga frågor, särskilt för Centerpartiets många landsbygdsbor, men även för pendlare i storstadens krets. Skokloster hör väl egentligen dit numera, om det skulle få bra förbindelser?

2011-02-27 @ 23:19:53
URL: http://politiskvardag.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0