Besök från C-län

I kväll har jag haft besök i Riksdagen av medlemmar från Uppsala län. Det var ett program som handlade om bostadsbyggandet och byggnationer generellt. Centerpartiet är ju för att förenkla och få lägre byggkostnader och bostäder för ungdomar. Dessutom menar vi att allmännyttan är viktig.

Migrationsfrågan står ständigt på agendan. Invandring är en mycket viktig fråga för oss. Det är inte fel på dem som kommer till Sverige det är fel på hur vi tar emot dem. Kunde vi ge dem jobb på en gång de kommer och samtidigt medverka till att alla lär sig behärska svenskan då skulle ingen vara emot invandring. Här har vi alla i landet ett enormt ansvar. Det gäller företagarna som ska erbjuda praktikplatser och tjänster och det är civilsamhället som ska umgås med invandrare m fl. Här har vi enormt mycket att göra om vi ska ha några som arbetar så vi kan upprätthålla vården när vi blir äldre och som medverkar till att det finns pengar till våra pensioner.

Näringslivsfrågor diskuterades och matproduktionen som företagskälla och att hela landet ska leva med möjligheter till jobb och service var en het fråga. Vi ska ju driva kampanj nu om just landsbygdens betydesle för Sveriges tillväxt. Utan den producerande bonden kan vi inte överleva. Alla kan inte bo i storstäderna och de enda som kan göra något åt det är centerpartiet. På bilden är det anders Ahlgren som pratar om just detta.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0